Followers

Monday, December 31, 2012

December- Part 3



Bismillahirrahmanirrahim...

continue from last post.

next, we went to house Prof Ali. sesat at first. 
then, until azan Asr, we went to surau. 

bila nak solat tu, dengar suara imam. macam kenal... huhu.
macam suara Prof Ali, tapi... masih ragu2.
tengah solat tu, still wondering. yes, suara Prof. cam sungguh. 
after solat, imam beri tazkirah. yup, suara memang familiar. we can see actually from the back.
then, confirmed. the imam is our Prof Ali. amazing... :D

kami berimamkan dengan lecturer kami, Prof Ali. :)

Actually, rumah Prof dekat2 situ je. puas pusing area situ sampai 3 kali, i guess.

Then, here we are.

credit to Jeri for make this photo. 

Prof Ali belanja kami dengan Papa John! thanks Prof. :)
banyak jasa Prof pada kami semua. and as a Head of Program Actuarial Science & Risk Management.
dont know how to say. hanya Allah sahaja yang mampu balas jasa Prof. 

gave jubah as a present to Prof. hope Prof like it. :)

**************************************************************

after that, we went to i-city.
actually, nak pergi ke satu tempat yang jual burger bakar. tapi, ramai orang. so, we cancel that activity.

then, went to i-city.
so many peoples, because 25 Disember, a holiday for everyone.



i have a problem when too many people around me. 
so, i just sat at there a moment. somehow, i try to get rid this problem. get tired and got headache when too many peoples. sometimes, boleh jadi pitam. huhu.


"bagus betul. solat kita semua kat surau and masjid. subuh je tak."
"boleh buat lawatan ke masjid lagi tu."
"zohor, di UKM, asar di surau area rumah Prof, maghrib, Masjid Shah Alam. isyak pulak di surau. ":)

**saya sayangkan kawan-kawan saya.** :D (tetibe)


1 comment:

Anonymous said...

tacing~~ c u again fadh n smua!