Followers

Tuesday, May 22, 2012

i did it!

assalamualaikum wbt. :)


alhamdulilllah 3x... :')
tangan sejuk lepas tengok result test 2 LC II.
huh. tak terkata.


wani: "kau dapat apa fadh?"
me: "aku dapat.... A. :') "
wani:  "fadh!!!!!! you did it. see! you can do it! "


wani peluk saya kat dalam class tu. haha. kelakar pun ye. thanks wani for the support. :)


yang lain: "wani,fadh yang dapat A, kau pulak yang gembira."
wani: "biarla... happy as a friend.."


before tengok result, Dr. tulis kat whiteboard,  8 orang yang dapat A.
saya berdoa biarlah saya salah seorang daripada 8 orang tu.
alhamdulillah! i'm the one who get A in test 2 Life Contingencies II.


erkk. test je pun...
whatever... -_-
then, Dr sediakan 5 hadiah who get 18@17 marks.
i didn't get it.
then, azie got it. tapi dia dah dapat hadiah buku ni.
Dr ask azie, "azie, kamu nak bagi sape buku ni, since you got this book when test LC I last time."
azie macam susah nak buat decision, then dia sebut nama saya. :D


azie: "fadhilah.bagi pada fadhilah, Dr."
me: pusing belakang, pandang azie. "azie, time kasih. " senyum lebar.


ni lah buku nye.
i will read it.

teringat kata Dr dalam class tadi.

"i lagi suka tengok student yang tak berapa pandai, then dia rajin.
compare for those yang pandai tapi malas."

saya tak berapa pandai and susah nak dapat A since bila dah masuk uni ni. admit. 
tapi part yang rajin tu.. ehem... inshaAllah, akan diusahakan agar jadi lebih rajin after this.

thanks to Allah. thanks to my mom because pray for me. and thanks to me because i show my effort on this test. :)

semangat datang. do the best for final on this June. inshaAllah. pray for me dalam diam. ameen....

Allah memandang pada usaha bukan pada natijahnya. 

2 comments:

shar90 said...

aamiin... semoga trus berjaye ye... hee xD

Anonymous said...

tahniah fadh..tacing laa bce blog ko..:)