Followers

Thursday, February 9, 2012

wedding ana and reunion

Bismillahirrahmanirahim.. 

Assalamualaikum wbt. :)
straight to the point. tak reti nak buat intro camne.
sekarang tengah cuti sem. sebulan.
5 February 2012.
schoolmate time sek rendah kahwin (Ana)
timing yang baik sekali. ramai yang tengah cuti sekarang ni
alang2, buat reunion skali la kan. ;)
orang jauh yang datang pun, fizah anak guru besar and faizol.
majority of us, tinggal dekat2 sini je. :)

setelah sekian lama tak ketemu, akhirnya.
time wedding ana yang dapat kumpulkan half of us.
tapi, tu pun da ramai.
kalau bukak cerita time sekolah dulu, sampai bila tak habis.
asyik gelak je bila ingat balik tambah2 lagi yang part kelakar.haha.
tapi kan, tak dapat amik gambar semua sekali.
ada yang nak cepat sebab ada lagi kawan sekolah menengah dorang kawain.
aku tak kenal + tak tau sebab aku tak sekolah menengah kat sini dulu.


masa menentukan segala. masing2 dah besar. thanks ana sebab weddinng kau, kitorang dapat buat reunion. 
piqa yang belajar kat NZ pun ade sekali. dia lagi lama cuti.

piqa: asal tak datang umah ana awal2.message la aku.
aku: segan lah.
(seriously.menyesal tak datang rumah ana awal2. -_-)
dapat kawan baru. kawan ana satu kolej. kitorang panggil dia adik je.dari langkawi. aku jumpa dia dalam berapa jam je, tapi kenal macam bertahun2.macam kawan dari sekolah lagi. best, dapat kenal dia.


ni je yang tinggal after majlis. yang lain semua dah balik.

ana and mas dah lepas. next person?
not sure. lagi sekali. biar Allah yang tentukan.
teringat pesan wani. kalau nak kahwin, cakap tahun berapa. orang sekeliling kita akan doakan.walaupun, kau takde calon lagi.
so, target aku nak nikah tahun 2015. umur aku 25 tahun. kalau ikutkan birthday.umur aku time tu baru masuk 24 tahun sebab aku lahir bulan 12.
so, kawan2, doakan aku ye.




till then.


No comments: