Followers

Saturday, February 18, 2012

dare to dream big

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalamualaikum wbt. :)

time nak balik sini.
my brother baru je sampai rumah.
aku tengah sibuk berkemas.
time dia kat dapur, lunch. aku kat bilik.berkemas.
sibuk2 tengah pakai tudung.
my mom said.
"tadi, didi tanya ape tuh kat penyidai tu."

my brother:
"mak,kain ape yang besar tu kat penyidai tu."

my mom said.
"tudung akak la.tak tau ke yang adik sendiri pakai tudung besar."

my brother:
"dah boleh buat kain selimut dah tu." golak deh.

heh. aku sengih je. 
"mak.nak tau tak, ade lagi tudung yang labuh dari akak ni."

**hadoi,bukannye labuh mana pun kalau nak compare dengan kawan yang lain.terasa rendah diri bila dengan dorang. :(

its ok la...

***banyak lagi karat2 jahiliyyah yang susah sangat nak buang.
      sedih.
      
takpe.buat sikit2.small change will bring to big change.you can do it!

DARE TO DREAM BIG. YOU CAN!

pejam-celik-pejam-celik dah 3 tahun dah belajar dekat sini.
this monday will start a new semester.
i need courage to face this semester because as i said before. jam kredit yang banyak plus dunno how tough the subject is.



No comments: