Followers

Thursday, November 17, 2011

busy!

assalamualaikum wbt ... :)


my lecturer said i'm a serious person.(tetiba)


kepala dah agak buntu sekarang ni. rehat sebentar bersama new entry.. :)


selepas pulang dari kelas Halaqah tadi, habis pukul 8. terdapat perbualan antara kami.


dalam kereta J.


J: hari ni Fatimah Syarha dengan Asyraf Muslim datang.
F: yeke.... best nya. tajuk apa yang dorang sampaikan.
J: Asyraf Muslim sampaikan tajuk sihir. Fatimah Syarha tak pasti. tapi dorang bukan sama dewan tapi berlainan dewan. kena compete la...sepatutnya tak boleh la buat 2 figure dalam 1 masa.
A: jom kita pergi kejap.nak dengar.
W: tak payah la. kita balik je.


semua senyap. menyedari hakikat besok ada bermacam2 perkara yang perlu dibuat.


time makan.


A: saya tertanya2 sapa Asyraf Muslim?
W: tak payah tau A. maksiat.
A: dia bukan maksiat. dia manusia la.
W: yela. dia pelakon. handsome, baik. nanti A terpikat. tu yang kata maksiat. dia dah kawin dah pun.


.........................................................................................


F: nape la time ade event macam ni kita asyik tak boleh nak attend je. 
Y: kena sedar. dah tahun 3 dah kita. kerja pun makin melambak.bukan tahun 1 lagi.
F: huhu. tahun 3 dah. terasa macam every week kita ada final exam. waa~




yosh! besok ada test investment. kelas full until 7 pm. gap hanya untuk solat je la.
Ya Allah, permudahkanlah segala urusanku... amiin~







No comments: