Followers

Wednesday, September 14, 2011

nur zahidah

assalamualaikum... :)

today is my schoolmate's birthday. dormmate also..
forgot already, today is her birthday. tengok kat wall fb dia penuh dengan wish hb.
her name is nurzahidah.
now, she study Advanced Material Science and Engineering at Sungkyunkwan University, South Korea.
za8, happy birthday! sanah helwah!
always remember Allah.
semoga sentiasa berada dibawah rahmatNya. amin.
jaga kesihatan elok2.especially your asthma.
sorry lambat wish.

semakin jauh kita, semakin rapat hubungan kita kan. 
aku dapat rasa tu. hope kau pun same.
rindunye kat kau.
padahal baru je jumpa aritu.
even kita jarang contact, aku selalu ingat kat kau.
kalau nak balik Malaysia, jangan lupa bagitau aku tau.
mana tau boleh jemput kau.. :)


zahidah. dua dari kiri.
[dirumah syazana]

gambar ni diambil waktu berbuka puasa.


kita habiskan apa yang dah kita lakukan sekarang.
don't stop.
don't ever give up.
kau di sana dan aku di sini.
fight till the end...

aku sayang kau, za8.... <3
huhu, rindunye kat kau.
dah la tadi tak dapat tengok kau kat skype.


No comments: