Followers

Friday, April 22, 2011

::our wall::

assalamualaikum...(:


"the walls we build around us to keep out the sadness and also keep out the joy."


Kadang-kadang kita bina dinding di sekeliling kita supaya takde orang boleh masuk dalam ruang yang kita khas kan untuk diri kita je. lagi sikit hubungan kita dengan orang luar, lagi kurang probability untuk orang sakiti kita. tapi, dinding yang kita bina ni jugaklah buatkan kita jadi sedih sebab boleh jauhkan diri kita dari kegembiraan. 


In your life, you have probably been hurt many times and have gotten some mental scars. this results in you being distant from people. Though many think that you are evil, you are not. what you really are is a person, trying to forget your pain and past (semua orang nak macam ni) 


It is not lost, just a little forgotten. In crowds you tend to not get be noticed, and dress in black or other discrete colour. You don't like being in the spotlight and wish people would just leave you alone. But once you do get close to someone you have a hard time being go and get real down if you lose him /her. 


(taken from 5 Tahun 5 Bulan by Hlovate.)


sometimes, kita tak boleh selalu judge other people, but we should judge ourself before judge other person. agree or not? 
sesekali, kita perlu ditegur dengan harapan teguran tu dapat memperbaiki diri hidup kita. maybe it will make we worst with that advice, but it will make we better in the other times. 


dont think negative about other people, but think positive about them. 


we must change our life before wanna change other person's life.


"sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum sehingga mereka mengubah diri mereka sendiri." (surah Ar-Ra'd : 11)



Jika ingin dikasihi,
belajar mengasihi,
Jika ingin dicintai,
belajar mencintai,
Jika inginkan pendengar yang setia pada permasalahan kita,
Belajar menjadi pendengar yang setia pada permasalahan mereka,
Jika inginkan teman yang baik,
Belajar menjadi teman yang baik.





~mood: wanna go to KLIBF tomorrow. buku 'contengan jalanan' by Hlovate da terjual sebanyak 3089. ranking first lagi. terlepas la nak dapat penanda buku yang ada tandatangan from Hlovate. 


"follow up a BAD deed with a GOOD deed, TO CANCEL IT OUT"
may Allah bless=)..hlovate



bookmark-s

No comments: