Followers

Friday, April 29, 2011

::back to school::

assalamualaikum!  (:

haha. tengok tajuk entri macam ape je...abaikan..

entah kenapa time sekolah dulu2 minat lagu ni.
siap tulis lirik cantik2 lagi letak dekat fail.
bila fikir balik sekarang, nape yerk aku buat camtu.
bila tengok meaning lagu ni balik...aku jadi -.-


         

something for me and something for you....





terjumpa one blog ni.
tertarik with one sentences.

Dulu ade org penah ckp; "awk silap sofia.. kalo takde org nak judge diri kite, mcm mane kite nak tau ape yg baik n buruk kat diri kite?. Sume org ade hak utk judge org lain." 


"Banyak yg saya dah belajar.
Banyak jugak yg saya tgh belajar skrg.
Saya cuba buat perlahan2.
Yg saya mahu dalam hidup saya cuma satu je;
Berubah menjadi lebih baik dan lebih terarah.
Saya mahu yakin pada sebuah 
'KEYAKINAN'"




No comments: