Followers

Friday, March 11, 2011

him...

Today is his birthday...
11 Mac 2011...

dia yang berdiri dekat hujung kanan.
sorry pozie, curi gambar dalam fb kau..

nama dia Mohd Fauze Ismail. sepatutnya waktu dia lahir, nama dia mohd fauzey. 
tapi, my mom lupe letak huruf y kat hujung...
konon nak nama canggih la ade huruf y kat blakang...
owh, he is my 2nd brother...
time kecik2 dulu, selalu gaduh ngan dia. 
dia ni panas baran sikit orangnya...tapi ni dulu la...
skang ni da baik.kata dia la..
katanya tak elok jadi api selalu...
sekali sekala kena jadi air jugak...
faham tak...



nape kulit dia cerah ye...
sebab dia ikut my mom.
kadang-kadang dia perasan yang dia tu hensem.
nasib baik aku tak sekolah dengan dia.
thank to Allah...(:
kalau time raya je, mesti banyak kad raya untuk dia.
dari adik angkat la, akak angkat la, abang angkat la...semuanya berangkat-angkat.

skarang ni dia keje sebagai tentera darat...
dia yang nak.
cita-cita dia...tak paham aku.
biar je la, asalkan dia bahagia.

my brothers, semuanya bagus dalam protect adik perempuan ni..
so, susah la kalau nak ada someone. kena mintak persetujuan dari mereka-mereka semua.
susahnya bila ada ramai adik beradik laki.
kita jadi golongan minoriti.
tapi, i have no problem with them.

so, pozie...
selamat hari lahir~
happy birthday! 
sanah helwah!

ingat Allah selalu...
semoga sentiasa berada dibawah rahmatNya.
ingat mak ayah kat umah ye...
semoga apa yang kau nak,tercapai...

*aku nak kau balik before raya...boleh tak agak-agak...
busy sangat ke kau ni...
confious sekejap...*

mak pesan: nak kahwin, tunggu turn didi dulu eh...

No comments: