Followers

Monday, February 21, 2011

::memori yang bukan hanya memori::

assalamualaikum semua...(:

apa khabar? lame sudah tidak ketemu...(mengarut jap)
mood: happy bcoz my cikgu baru je call me...


me: first time cgu call saya..ada pape ke...
cgu ina: xde pape...saje...(wah!, cgu just saje2 call me)...
my schoolmate, jgn jeles ye...(;

terharu sekejap bcoz cgu concern terhadap saya.
thanks cgu...
cgu citer la Syafieq Shamsuddin n Alif datang sekolah...abi memang invite alumni yang study Timur Tengah especially from Mesir untuk datang sekolah...buat tazkirah untuk adik2, share experience or anything..

then, for those yang tak tau lagi..cgu kita yang from Kementerian akan berpindah ke sekolah lain. teacher shu, cgu ina akan berpindah ke sekolah lain. cgu ina kata dia maybe akan berpindah next week. and setakat ni, pengetua dah tukar. tapi tak tau sape yang akan menjadi penggantinya. adakah ustaz ramlan akan menjadi pengetua sekolah? hmm....

bila cgu ina cakap nak pindah...
i said: 'laa, tak dapat lah saya nak jumpa cikgu lagi lepas ni..'[nada suara sedih]
cgu ina: alahai, macamlah awak tu pernah datang sekolah...[gedebuk, sekali bunyi durian jatuh atas kepala]

cerita pasal sekolah, rindu pulak dengan mereka-mereka semua...




seriously, i miss them a lot~
bila nak gi sekolah ni...
hope, jadi lah gi sekolah bulan 7 ni, insyaAllah..
kwn2, jom kite ketemu...

No comments: