Followers

Monday, January 3, 2011

sanah helwah to my only one lil sis...

assalamualaikum...(:

this entry only for u my dear sis.sera

  

sanah helwah dear..
tau tak sanah helwah tu apa...
sanah helwah = happy birthday..
mesti sekarang ni dah tido.
but, when u have time, u read this.
this is from ur sis.
bila umur kita dah meningkat, maksudnya kita dah semakin hampir padaNya.
umur da masuk 16 tahun but u're still young.
jangan malas2...rajinkan diri tu...
fight urself. lawan diri. nak dapat good result in ur spm kan on next year...
so, study from now if u wanna get that.
kita selalu gaduh kan?
tapi, mak selalu gelak bila kita gaduh.perasan x.
sebab apa, sebab mak tahu kita gaduh2 sayang. then, mesti baik balik.
and mak selalu cakap, 'ni lah anak mak.'
kita berdua je anak perempuan in our family. and u know that.
and bila ur kakak ni takde di rumah. 
please! this is my hope to you...
1. jangan malas2 bangun pagi. after solat subuh taknak tido balik. 
2. jaga mak ok. ada hikmahnya nape x dapat sekolah luar. maksudnya, Dia suruh jaga mak. kitorang takde di rumah,  happykan diri mak. jangan buat mak susah hati..tolong mak ok...ini arahan..
3. tak nak la sedih2 because of ur result. gagal sekali tak semestinya gagal selamanya.do the best for ur SPM next year.
hadiah da dapat kan siang tadi. even so, that is my favourite colour, i give to u. that is my gift to you. mahal tau...haha...but...
kasih sayang akak lagi mahal dari tu. 
harap sangat, dapat petunjuk dariNya dan mampu berubah ke arah yang baik...amiin..

note:- tomorrow, start semester 4..

No comments: