Followers

Thursday, December 16, 2010

::tagging by hannan::

salam...(:
erm, tak pasal2 kena tag dengan cik hannan...baiklah, saya akan jawab ye...


apa benda paling penting dalam hidup korang?
benda kan...erm,laptop maybe..everything in my life..


benda yg terakhir korang beli guna duit korang?
makanan.jagung bertih eh orang panggil.beli time tunggu adik jemput after abis Kem Remaja Muslim.


di mana tempat korang langsungkn perkahwinan korang?
belum kawen lagi la cik hannan.maybe di rumah parent je.tak payah nak grand2.


adakah korang sedang bercinta sekarang?
tidak.


berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
until death.nope.kalau boleh until syurga...


di mana korang selalu jumpa kekasih korang?
not sure coz tader kekasih.


novel/buku/majalah terakhir korang beli?
majalah i-islam.cover maher zain.hehe...


apakah nama penuh korang?
dah tau kan.maleh nak gtaw lagi.


antara mak n ayah mana paling rapat?
mak coz ayah jarang jumpa.


namakan org betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang?
Rasulullah tapi mustahil coz Rasulullah da wafat.yang lain, maybe my schoolmate from sek rendah until sek menengah.


adakah korang basuh baju korang sendiri?
of course.i'm independent....hehe


tempat yg betul-betul korang nak pergi?
dulu2, teringin nak pegi adelaide, australia...hehe.others, venice....sume luar negara punye tempat.haha


pilih salah satu, peluk atau ciuman?
haha.soalan apekah ini? rahsia....


bagitau 3 benda orang yang bagi kamu tag
sorang yang sensitif, i guess.manja, sangat sayang akan kawannya yg bernama deebot.nak tambah lagi.sangat suka akan korea.wink~


benda yang paling disayangi dalam hidup korang
erm, not sure.maybe benda yg dibeli hasil dari duit sendiri.


lagu yang paling korang suka dengar?
lagu by raihan.mengemis kasih...


bila tarikh lahir korang dan tempat selalu korang sambut?
da lepas.6 Disember 1990.selalunye tarikh ni sume orang tengah cuti.so, sambut kat rumah je.kdg2 tak sambut.tahun lepas je kat usim coz ade LSP.itupun, ramai yg tak ingat my birthday...sedih ckit la..


list 5 org kene tag
erm,hajar fm,atiqasyahira, siska, laili, nakemah...


sorry guys...if u all nak buat, dipersilakan.taknak taper..tak kisah..(:

2 comments:

daMsYuki said...

alah..
buat jgk~
tak buat pon xpe..
:D

nurfadhilah ismail said...

alah..den da buat pown.
demi tak menghampakan perasaan sorang kwn.(;
baru tau,
once u r tagged, u should answer with honestly..