Followers

Friday, December 17, 2010

::sick::

sakit ke..
camne boleh sakit..
just wanna say,
sy jatuh di bilik air.T.T
sakit.menjerit panggil my mom..cried...
my mom ingt tgn patah bcoz tgn terangkat sedikit.
tak lah mak.tangan tak patah. dun worry.
tapi, itu lah mak. risau tetap risau.
camaner boleh jatuh kak...
just diam je la.da sakit.
my mom urut.
esoknye urut lg.
but,
pabila nak solat, mengalami kesakitan di perut.
susah untuk sujud.
cry again time solat.asik nangis je...
cry depan my mom lagi.
mak, sakit lagi.nak g hospital..
then, malam tadi pegi urut lagi dekat acik rahmah.
mak kata ni masuk angin.
ade kesakitan sedikit bila urut di perut.
terasa macam orang after bersalin yang nak berurut bcoz acik rahmah said kena betulkan sedikit kat sistem peranakan tu.huhu..betul ke..
time jatuh tu, badan agak terhentak sedikit.
time tu, Allah saje yang tau.kalu orang yang baru lepas bersalin, lagi kuat dibuat nya.takutnye...
time urut tu, my mom n acik rahmah asik bercerita je.
anak nye ni menahan kesakitan.
but, on this morning.get better than yesterday.solat subuh pun, alhamdulillah ok sedikit.


bila diri diuji oleh Allah.
sihat sebelum sakit.
macam2 lah akak ni.[mak muka risau lagi]
doakan agar diri ni sihat seperti sediakala. amiin...


*owh, ada assignment from my mas'ulah.
ringkasan mengenai akhlak.
hafalkan surah an-naba', al-Qalam, an-nazi'at.

No comments: