Followers

Monday, December 6, 2010

sanah helwah..(;

salam'alaik....

sanah helwah untuk sape nih...
arini 6/12/2010...owh, my birthday...
da masuk 20 da...
syukur alhamdulillah, masih diberi peluang untuk hidup until now.



ingt lagi time kecik2 dulu penah tanye mak..
"mak, nape akak lahir bulan 12..."[huhu, soalan apekah ini]
mak jawab: da akak nak kuar bulan 12,...
mak citer: ramai2 adik beradik dlm rumah ni, akak la yang paling senang keluar.sebab ringan.berat pun 2 kilo je pun. plus, time lahir dulu.hospital tampin tengah dlm renovate.akak da x sabar nak keluar.mak terpaksa tahan dulu.orang yang dalam labour room tu tak kuar lagi anak dia tapi akak da nak keluar da dekat luar ni...haha..
nak buat camaner mak, akak da x sabar nak tengok dunia...
den lahir time petang.same ngan abg den yg 2nd..orang cakap, sape lahir time petang, orang nye degil.
erm, kekadang tefikir jugak.
degil ke...
maybe la...dulu2 degil la.tak dengar cakap orang.sampai mak da tak tau nak buat camaner lg dengan anak dia nih.(teruknya)
tapi, sekarang, alhamdulillah...akak da tak degil da.akak dengar cakap sekarang ni...mak pun da tak banyak soal dah.tapi, problem dengan sera pulak.mak bising kat dia je...akak dia ni pun da penat jugak.nasiblah dapat adik macam sera nih...

owh, for today...nothing special.tak mintak pun ape2 drpd anyone..
but, i hope...i wanna see sawah padi la...last week, otw balik umah lalu tanjong ipoh kt kuala pilah.nmpak sawah...nak duduk kat tengah2 sawah tu..agak2 boleh x..
then, nak g Jeram Toi lagi..aritu tak puas sbb sibuk memikirkan dengan exam...
eyh, still ade request gak nih...
thanks a lot for those yg wish my birthday on facebook and text me...terharu...

till then~

No comments: