Followers

Thursday, December 30, 2010

~more about her~

assalamualaikum...(:

sekarang ni dah nak habis tahun 2010.
penutupnya dengan kemenangan malaysia dlm football. malaysia vs indonesia. malaysia menang. the rest is history bcoz ramai jugak da update about this.
today, this entry not as usual. 
first, hannan chat me at facebook. she said:
'fadh, bukak blog aku.'
hati mengatakan yang cik hannan ni wrote my name in her blog.
then, i opened her blog and i read. 
betul la, she wrote my name in her blog.
tak banyak pun tapi klakar la.asik duk tergelak je bile bace my part.haha.
hannan, ko nih da buat aku tergelak hari nih.
if u want to know more about her, u can check her blog on ur left side ade name dia.hannan. (hannan, aku promote kau nye blog.cakap macam ramai je yang bace blog aku nih.haha.)
klakar bila bace entry si hannan ni.
kat rumah sewa tuh, saya agak rajin sikit.yeke hannan...ni kau yang cakap.
bukan rajin ape, rajin buat breakfast pagi2. rajin basuh kereta jiey, my housemate.
best dapat main air dengan cik hannan.
jiey, pasni nak basuh keta lagi ye.hehe..
bagi saya, saya ni takde la rajin sangat. disebabkan saya ni tak boleh kalau tak breakfast, so saya la yang buat breakfast. takde la hari2. kekadang je.bagi turn orang lain buat breakfast lak.
hannan, pasni kau pulak yang ganti aku buat breakfast..hehe...
kalau buat kek pagi2 pun ok je.aku suka..hee~
then, hannan ade state pasal nak buat kek hari sabtu nih.kek for my belated birthday.
yea~ade orang buat kek.bestnye...thanks hannan, sayang kau lebih la...
den tak marah kalau den tak dapek markah buek breakfast stiap pagi, janji ekau buek kek tu yo..hee~
ekau buek yo...hehe...
nanti kawen, jangan bagi ekau nyo husband makan megi setiap pagi.sian lak den tengok nt.
bila cik hannan cakap pasal kipas, baru teringat.kipas dekat umah sewa tu rosak. tak betul lagi.
uncle yang betulkan kipas, tolong betulkan kipas cepat ye. kami da lama bersabar dari study week sem lepas lagi. tolong ye uncle..(cakap macam uncle tu dengar je)

hannan, jangan lupa bawak kopok lekor dari ganu..tak kira!
mung da beli kan.hikhik.
cuti nih, abang saya yg 1st balik umah. i called him as didi. takde pkataan abang pun. but, i'm respect him.(:
da citer entry sebelum nih pasal dia. tamau citer lagi.
saya tak beli barang lagi untuk sem depan. esok nak hantar didi balik , baru beli barang tu. same ngan hannan, tamau beli kat nilai.nanti nak beli kain kat nilai 3 with my mom, insyaAllah.
hannan, tengok la ye caner nanti, kalau den boleh balik awal, den balik awal.kalau tak, ekau tunggu yo la kek umah sewa tu...(:

(hmm, agak childish entry nih)

No comments: