Followers

Wednesday, May 26, 2010

MASUM 10...

da seminggu sy jd urusetia masum 2010...mmg memenatkan tp dpt pengalaman baru dari sini..
pengalaman pahit manis bersama urusetia2 lain,atlit2 dan yang lain...ari sabtu n ahad lpas sy handle bhgian penginapan di NILAM COURT bersama team penginapan.maklum la,team sy ni on call je...ape2 keje panggil je kami..keje sy di sana sbg mcm2.check setiap unit,ok ke x,angkt bntal n cadar..bila atlit smpai,handle mereka smua.tugas sy sbg usher(btul ke ejaan ni).keje usher ni bawak atlit ke tempat penginapan.tunjuk di mana mereka tinggal.unit mana.x lupa juga check dalam unit tu ok ke x...byk complaint dr atlit2.sepatutnya bersyukur apa yg telah kami sediakan.
byk lagi msalah2.tp sume tu da lpas..lgpun,den maleh nk tulih byk2 kt cni.biarla semuanya tersimpan dalam minda.

ari isnin n seterusnya,team sy dikehendaki menguruskan games bola baling(handball)..
1st day pun da memenatkan n rasa mcm da maleh nk jaga da..
pd ptg isnin sy dikehendaki jage sc0reboard..paling x suka bila tersalah tulis markah kt score board..
paling yg sy x suka ,wktu tu team usm lawan um.bengangnya bila dituduh tengok laki hensem oleh penyokong usm...hish,malu btul time tu...nape la dia ckp kuat...salah tulis markah pun,sampai camni skali dugaannya..abis mood sy lari time tu...sy lg suka jd ball picker dari jage sc0re board...huhu...

arini mcm besa,pergi kompleks sukan kul 7 pagi utk set up games seterusnya.
arini sy hanya jd bsll picker...keje nye kutip bola bila bola keluar dari c0urt...

thats all from me...

No comments: